Om NIFAB

VÄLKOMMEN TILL NIFAB

Nifab är en auktoriserad BMW & Subaru bilverkstad med erfarenhet, specialkompetens och bra service, vilket gör att ni med förtroende kan vända er till oss!

Våra priser tål att jämföras med andra auktoriserade verkstäder.

Vi utför service och reparationer på din BMW eller Subaru. Att lämna din bil regelbundet till oss på Nifab minskar risken för framtida problem och förlänger livslängden på din BMW & Subaru.

AUKTORISERAD BMW & SUBARU VERKSTAD

Vi har varit auktoriserade för BMW sedan 1977 & Subaru sedan 1984. Idag är det 3:e generationen Nilsson som äger & driver verkstaden.

Nifab utför alla arbeten när det gäller service, garantiarbete, glasskador & till viss del skadereparationer. Vi har även ett nära samarbete med Nässjö Bilskadecenter AB som sköter om våra lackeringar.

Idag jobbar Alfred Johansson & Simon Gustafsson som Servicetekniker på Nifab.

När du anlitar oss som är auktoriserad service och bilverkstad för BMW och Subaru så ska du förvänta dig följande:

N

Vi utbildar ständigt våra tekniker och höjer deras kompetens

N

Genom att vi alltid är uppdaterade med den senaste informationen från fabrik vet vi vad som behövs göras på din bil, och vi garanterar att vi gör rätt.

N

Har din bil nybilsgaranti och fått ett fel som ingår i garantin är vi skyldiga att åtgärda detta.

N

Vi säljer och använder enbart original reservdelar så att din bil bevarar sitt originalskick.

N

Vi använder oss av den senaste tekniken, välutbildade tekniker och enbart original reservdelar så att bilen bevarar sitt originalskick. Service genomförs utifrån ett serviceprotokoll anpassat efter ditt bilmärke och din modell.

DU KAN LITA PÅ OSS

Nifab som är auktoriserad bilverkstad för BMW och Subaru. Vi utför inte bara underhållsarbeten och reparationer. Nifab tar hand om garantireparationer, säkerhetsrelaterade återkallningskampanjer och mjukvaruuppdateringar i bilens elektroniska system.

Hos oss får du alltid garanti på utfört arbete.