VÅRA VERKSTADSTJÄNSTER

Vi är auktoriserade för BMW och Subaru och vi kan allt om din bil. Som auktoriserad servicepartner har vi dessutom expertisen och rätt förutsättningar för att leverera högsta kvalitet på all bilservice.

BILSERVICE

Det bästa sättet att få ut så mycket som möjligt av din bil och dessutom behålla ett högt andrahandsvärde, är att serva den på en auktoriserad verkstad.

Här tas din bil omhand av specialutbildad personal, som använder originaldelar samt biltillverkarens egna diagnos- och specialverktyg.

VERKSTAD

Vår verkstad är auktoriserade för våra bilmärken, vilket är en garanti för att din bil sköts om på rätt sätt. Vår personal har genomgått både intern utbildning hos oss och biltillverkarens specialutbildningar. Vi har i och med auktorisationen också tillgång till de senaste verktygen och programvarorna från respektive biltillverkare som behövs för att kunna hålla just din bil som ny.

FELSÖKNING & REPARATION

Om du upptäcker att en varningslampa lyser eller att bilen inte går eller låter som den ska så behöver vi göra en felsökning för att kunna hitta felet.

Vi avsätter en förutbestämd tid på hur långt vi tror att det kommer behövas för att identifiera felet.

DU KAN LITA PÅ OSS

Nifab som är auktoriserad bilverkstad för BMW och Subaru. Vi utför inte bara underhållsarbeten och reparationer. Nifab tar hand om garantireparationer, säkerhetsrelaterade återkallningskampanjer och mjukvaruuppdateringar i bilens elektroniska system.

Hos oss får du alltid garanti på utfört arbete.